About Us

Through our well-established network of suppliers, associated partners, subsidiaries and sub-contractors we deliver bespoke plants for our international and local clients to suit their specifications.

Vacant positions

 

Process-/Projekt Ingenjör sökes till Swedish Exergy AB

 

Vill du vara med och ta fram framtidens Tork and Indunstnings lösningar? Du kommer att ställas inför uppdrag som utmanar din kreativitet och tekniska kompetens.

Swedish Exergy AB är ett expansivt och komplett teknikföretag med både internationella och lokala kunder. Vi är certifierat enligt ISO9001:2015 och ISO14001:2015. Vi tar ansvar för, leder och driver industriprojekt med egenutvecklade produkter/processor för kunder med världsledande position. I dagsläget är vi ca 30 medarbetare med kontor i Göteborg, Tyskland och Indien. Swedish Exergy startades 1979 och har över 38 års erfarenhet av design, utveckling och leverans av processanläggningar. Vi har varit med och byggt några av världens största anläggningar för produktionen av bio-bränsle och expanderar just nu kraftigt inom affärsområde bio-bränsle, etanol samt slam. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt kontor i Göteborg!

 

Uppdrag

Vi söker nu en ingenjör som trivs med att jobba på ett mindre företag, att ta ansvar, att vara med från säljstart av ett projekt till dess genomförande och avslut. Du får stöd och vägledning från experter inom området. Du jobbar i en grupp dock med eget ansvarsområde för genomförande av våra projekt för att säkerställa leveranser av hög kvalitet. Du ska vara beredd på att resa internationellt, för möte med kunder, leverantörer, agenter och som idriftsättingsledare vid uppstart av våra anläggningar.

I huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår;

  • Processberäkningar av t.ex. värme och massbalans, tryckfall mm;
  • Rita PFD och P&ID
  • Listor samt specifikation av motorer, instrument, rör, ventiler och reglerventiler mm
  • Skriva kundofferter
  • Blir kontaktperson mot våra agenter/kunder
  • Kontakt med leverantörer för att hämta in offerter, utvärdering av offerter, beställningar och uppföljning/inspektion
  • Fungera som idriftssättningsledare på site

 

Den du är idag

Vi ser att du är utbildad civil-/högskoleingenjör inom kemi-/maskinteknik eller att du har en likvärdig teknisk utbildning. Vi söker dig med 3–5 års tidigare arbetserfarenhet med liknande uppgifter.

Du är en utåtriktad person som gillar utmaningar, kan presentera företaget och dess utbud till kunder. Du som person är villig att lära sig nya kunskaper som till exempel projektledning.

Eftersom vi jobbar mycket internationellt är goda kunskaper inom engelska i både tal och skrift meriterande, vi tar emot ansökningar på svenska eller engelska. Personliga egenskaper som ansvarstagande, flexibilitet, god samarbetsförmåga samt god problemlösningsförmåga värdesätter vi högt. Vi har regelbundna möten med kunder och leverantörer så det är viktigt att du har en fallenhet för att presentera och argumentera för dina lösningar inför kollegor, kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett positivt gäng med framåtanda och korta beslutsvägar. Du får möjlighet att vara med och jobba med hela processen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete och bidra till företaget.

 

Låter detta spännande?

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt och urvalet sker löpande. Din CV skickar du till info@swedishexergy.com.

Vid frågor kontakta gärna Aaron Weis (0735952619) eller Prem Verma (0702133992).

Mer information om Swedish Exergy AB hittar du på vår hemsida: www.swedishexergy.com.

 

Energy Efficient Solutions

Quality Products

Sustainable Development

Long Term Relationships

FOR MORE INFORMATION

Please click on the related pages, call us or download our Exergy Group Catalouge

GIVE US A CALL OR SEND US A MAIL

+46 (0) 31 51 39 90

info@swedishexergy.com

Want to Become Our Partner?

We are looking for business partners across the globe to market and sell Swedish Exergy AB drying and evaporation technologies. For more information please contact us at info(@)swedishexergy.com

COPYRIGHT® 1979 | SWEDISH EXERGY